Urheiluseuran terveiset

 

Aikainen kevät on tullut ja viimeiset talven haminat ovat tipotiessään. Kaukalon jäädyttäjille suuri kiitos kovasta yrittämisestä pitää jäätä, mutta kun ilmat eivät suosineet niin ei sitten. Loppu talvesta alkoi tuolijumppa kylätalolla keskiviikkoisin päiväsaikaan. Liikkujia on ollut vaihtelevasti muutamasta jopa toiselle kymmenelle. Riikka on ollut ahkera ja on viitsinyt hoitaa vetämisen. Kiitos siitä Riikalle.

 

&Huhtikuun lopulla loppui Unajan jumppa, joka on ollut kiitettävän suosittu. Piritta Kärnä on vetäjänä erittäin ammattitaitoinen. Hänelle voi toivoa millaista ohjemaa halutaan. Suut vain auki rohkeasti, kyllä hän kuuntelee. Pirittan jatkosta vetäjänä on käyty keskustelua ja toivomme hänen jatkavan ensi syksynä, mutta asiasta ei ole vielä varmuutta. Lentopallo ja sählyvuorot ovat vielä toukokuun.

 

Toukokuun alusta alkaa taas kuntolaatikoiden nimien keruu. Vanhat paikat ovat ja pysyvät ainakin toistaiseksi tämän vuoden. Kuntolaatikoista jaetaan erillinen esite kyläkuulumisten yhteydessä.

 

Kaukalo purettiin ja roskat poltettiin huhtikuun lopulla. Roskien poltosta tuli aika paljon savua, anteeksi haitta lähiasukkaille. Palokuntaa tiedotettiin etukäteen. Maastojuoksut aloitetaan toukokuussa. Roskat kerätään teiden varsilta kyläyhdistyksen kanssa. Maastojuoksuja varten järjestetään talkoot 11.5 klo 19 kentällä.

 

Lämmintä kesää odotellessa terveisin

 

 

Veijo Kovanen

A-V Vesa pj.

puh. 0500 433 335